Wie zijn we?

Waterski Paradise is dé referentie in Belgie wat betreft waterski achter een boot.

Gelegen niet ver van hartje Brussel, op de darse van Vilvoorde, dichtbij de luchthaven van Zaventem. Waterski Paradise biedt u dagelijke sessies waterski, wakeboard of wakeskate.

De waterskischool beschikt over een Mastercraft boot met wakeboard tower, stang naast de boot voor de beginneling (“boom”) en laatste generatie cruise control “Zero off” voor de wedstrijd skiers.

1 1.1

Ons team van gekwalificeerde instructeurs bestaat hoofdzakelijk uit volgende trainers:

♦ Jean-Christophe Fortamps, Vice-wereldkampioen waterski in 2008 en 2010. Hij zorgt ervoor dat je met de juiste techniek zeer snel bijleert en op een veilige manier.

4.3

♦ Arnaud Labarre, is lid van de nationale ploeg. Vader van Arnaud junior, vijfde aan de Europeese kampioenschap bij de junioren 2015, in springen en slalom.

arnaud labarre

Onze infrastructuur en instructeurs zorgen ervoor dat al onze sporters vooruitgang boeken, of het nu gaat over beginnelingen of wedstrijdskiers en al vanaf de leeftijd van 4 jaar.

2.1 2.2 2.4 2.3

Iedereen skiet direct na elkaar, in sessies van 15 minuten in volgorde van aankomst aan’t water maar wel met voorrang voor de leden.

Op drukke dagen is er een tweede boot die bij recreatieve skiers gelijktijdig op het watervlak wordt ingezet.

 

Wij stellen alle materialen gratis ter beschikking die nodig zijn om elk van onze disciplines te kunnen uitoefenen.

 


Leave a Reply