Waterski paradise is dé referentie in Belgiie wat betreft waterski achter een boot.

Gelegen niet ver van hartje Brussel, op de darse van Vilvoorde, dichtbij de luchthaven van Zaventem. Waterski Paradise biedt u dagelijke sessies waterski, wakeboard of wakeskate.

De waterskischool beschikt over een Mastercraft Pro star 190 boot met wakeboard tower, stang naast de boot voor de beginneling (“boom”) en laatste generatie cruise control “Zero off” voor de wedstrijd skiers.

-De Ploeg-

Ons team van gekwalificeerde instructeurs bestaat hoofdzakelijk uit volgende trainers:

♦ Jean-Christophe Fortamps, Vice-wereldkampioen waterski in 2008 en 2010.  Hij zorgt ervoor dat je met de juiste techniek zeer snel bijleert en op een veilige manier. Hij geleid Waterski paradise.

4.3

♦ Arnaud Labarre, is lid van de nationale ploeg. Vader van Arnaud junior, 5de aan de Europeese kampioenschap bij de junioren 2015, in springen en slalom.

Léo MOESCHAL

Onze specialist van wakeboard en wakeskate. Erg leerzaam met kinderen. Hij iso ok een fysieke trainer.

-Voor wie?-

Onze infrastructuur en instructeurs zorgen ervoor dat al onze sporters vooruitgang boeken, of het nu gaat over beginnelingen of wedstrijdskiers en al vanaf de leeftijd van 4 jaar tot 80 jaar oud.         photos de jeunes débutants à la barre sur la droite.

                                                                                             Het is niet nodig om te weten hoe te

zwemmen. Je word gewoon niet

photos   de natation à gauche                         bang voor water. Met de vest blijf

je zweven !

2.1 2.2 2.3

Iedereen skiet direct na elkaar, in sessies van 15 minuten in volgorde van aankomst aan’t water maar wel met voorrang voor de leden.

Op drukke dagen is er een tweede boot die bij recreatieve skiers gelijktijdig op het watervlak wordt ingezet.

Wij stellen alle materialen gratis ter beschikking die nodig zijn om elk van onze disciplines te kunnen uitoefenen.

Als u zich echter niet fit voelt om te skiên maar toch wilt genieten van een leuke en verfrissende activiteit zijn er 2 Paddle boards en een Fun tube voor 3 personen beschikbaar.